Spider-krabbe: de karakteristiske træk ved dette medlem af familien leddyr

Anonim

Der er ikke mere fantastisk dyr end krabbekvinderne. Dets levested er dybt under vand, og dets enorme størrelse tillader ikke at sammenligne det med andre repræsentanter for leddyr. For nogle mennesker er oplysningerne på land, det sjældent er muligt at møde dette dyr, ret beroligende, fordi få mennesker vil se et ægte mareridt med en krop på 45 centimeter lang og en potevidde på otte meter. Faktisk er disse personer kun tilgængelige for dykkere eller dykkere, fordi hvis edderkoppen bliver kastet i land, vil det ikke vare længe. Ud over det faktum, at denne krabbe har en stor overraskende forskel i størrelse, er der mange flere egenskaber.

Image

Krabbe edderkopper kaster og vokser ikke som resten. Hvis andre dyr tager af huden under smeltning på grund af at det er blevet som et lille barn, vil disse ikke stige i størrelse, hvis de ikke vil have det. Vækst sker som følger. For det første falder edderkoppen sin shell, hvilket er svært. Derefter er hans nye "tøj" i en kort periode ikke stærke og ustabile. I løbet af denne periode kan vanddyret svulme, hvis det beslutter at det er tid til at vokse. Det vil selvfølgelig ikke være muligt at opnå straks dimensioner uden hidtil. Imidlertid vil et par smelter tillade ham at nå den maksimale længde.

Krabbe spider kan ikke miste nogen af ​​dets lemmer. Faktisk svarer denne ejendom til et meget lignende insekt: tarantulaer, fjerkræetere, sorte enker og lignende. Den pågældende krabbe vil i løbet af flere molter vokse en pote, som den har tabt af visse grunde. Desuden er disse edderkopper mere tilpassede til voksende lemmer, de kan forårsage smeltning på egen hånd. Og på kort tid bliver deres fod genoprettet.

Image

Den gigantiske edderkoppekrabbe svarer ikke til brænder af havanemoner. Denne ejendom gør det muligt for ham at skjule sig fra fjender. Han behøver kun at gå vild blandt flokke af farlige havdyr. Som regel klamrer dyret sig til anemonstammen. Det viser sig således, at det ikke kun er bevogtet af farlige væsner, men også skjult under tentaklerne.

På vækst og størrelse af leddyr skal sige et par flere ord. Hvis det teoretisk antages, at en vogn til rekreation er placeret på stranden, så kan edderkoppekrabben nemt komme over det. Billederne af dette dyr er bedre set i en komparativ version, ellers vil du simpelthen ikke være i stand til at indse, hvilke dimensioner den har. Vær også opmærksom på, at få mennesker klarer at se denne edderkop. Faktum er, at han foretrækker at skjule. Dette er forklaringen på, at fotos af krabben ikke er så mange.

Image

En almindelig person lykkes sjældent med at få krabbekvinderne til at møde ham levende. Det kan kun ses på fotografier eller i programmer om naturen. Det skal dog bemærkes, at dette skuespil ikke vil være behageligt for alle, som allerede nævnt ovenfor. Derfor er du nødt til at tænke mange gange, før du prøver at se en krabbespider.

Interessante artikler

Mariupol Deniz Ticaret Limanı: tanımı, özellikleri ve yorumları

Lugansk Anıtları: tarihçesi ve tanımı

Kim yoldaş: arkadaş, yoldaş veya eş?

Rekabet gücü iyi mi?